Mix voor de bereiding van speciaal koolhydraatarmer brood op basis van meerzadensamenstelling.

Recept voor broodbakmachine: 500 gram mix, 7 gram gedroogde gist, 300 ml water.

Recept voor handmatige bereiding: Meng alle ingrediënten (gebruik hierbij 15 gram gist) en kneed het 20 minuten tot een mooi deeg.
Laat het deeg ca. 45 minuten afgedekt rijzen.
Vervolgens het deeg plat drukken, doorslaan, kneden en opbollen.
Doe het deeg in de vorm en laat het nogmaals 30 minuten rijzen.
Bak het brood ca. 35 minuten op 210 graden (heteluchtoven 200 graden). Kleine broodjes ca. 8-10 minuten afbakken op 200 graden (heteluchtoven 190 graden).
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 18,95
Aantal: Bestellen

Voorraad

0

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.