Mix voor stokbrood en broodjes

Eiwitrijke bloem.
Speciaal voor stokbrood en krokante broodjes.
Recept voor broodmachine: 500 gram mix, 5 gram droge gist, 15 gram boter, 10 gram zout, 300 ml. water.
Recept voor stokbrood handmatig:
Als hierboven alleen dan 10 gram gist gebruiken.
Kneed het 20 minuten tot een mooi deeg. Laat het deeg 45 minuten afgedekt rijzen.
Kneed het deeg vervolgens goed door en vorm het brood, evt. in stokbroodvorm. Laat het nogmaals 30 minuten rijzen.
Bak het brood ca. 25 minuten op 210 graden (heteluchtoven 200 graden).
Kleine broodjes ca. 10 minuten afbakken op 200 graden (heteluchtoven 190 graden).
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 1,75
Aantal: Bestellen

Voorraad

3

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.